REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
22 februari 2016 , in Alles, Security/veiligheid

Sinds enkele maanden circuleren allerhande varianten van Cryptolocker- en CTB-locker virussen. Deze virussen kunnen zich enkel manifesteren als een gebruiker dat toelaat door bijvoorbeeld een bijlage te openen.

 
17 februari 2016 , in Alles, Klanten

Af en toe mag er ook al eens over iets anders dan IT gepraat worden. En dan liefst over belangrijke dingen. In dit nieuwsbericht lichten we graag Accel-klant Het Raster en het nieuwe project klASSikaal toe.

 
11 februari 2016 , in Alles, IT-infrastructuur

Klassieke telefoonlijnen zijn duur in gebruik en hebben een hoge maandelijkse abonnementskost. Met de nieuwe VoIP- en cloudoplossingen belt u in digitale kwaliteit over het internet naar vaste lijnen en GSM-toestellen.

 
03 februari 2016 , in Alles, Cloud

Telefonie staat vandaag voor een platform dat alle communicatiekanalen samenbrengt. U belt en neemt gesprekken aan op uw vast toestel, pc, smartphone en tablet. En dit waar u ook bent. Kortom: elk device is een telefoon, waarmee u belt, chat, documenten deelt, twittert, mailt en videoconferenties houdt.

 
03 februari 2016 , in Alles, Cloud

De flexibele telefonie-oplossing Call Connect van Proximus zorgt voor een naadloze integratie van vaste en mobiele telefonie. U krijgt toegang tot alle functies van Unified Communications die via de cloud beschikbaar zijn, dit tegen een vast maandelijks bedrag per gebruiker.