REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
24 december 2018

In de gedigitaliseerde wereld van vandaag, waar cybercrime, diefstal en fraude meer voorkomen, hebben bedrijven nood aan uiterst veilige, accurate en betrouwbare authenticatiemethodes voor datatoegang, fysieke toegang en algemene beveiliging.

 
24 december 2018

Als er binnen het jaar na aankoop een hardwaredefect aan uw CELSIUS Professioneel Werkstation is dat wordt gedekt door de Fujitsu Standaardgarantie, dan bieden we u een herstelling en volledige terugbetaling van de aankoopprijs* aan.

 
12 december 2018

Office 365 is ondertussen gemeengoed geworden. Naast de hosted mailserver vinden stilaan ook de andere apps zoals SharePoint Online, OneDrive, Teams, en Yammer hun weg naar een groter publiek binnen de kmo-markt. Maar wat gebeurt er met de data die u in Office 365 opslaat. Heeft u daarvan ook een backup, net als van uw eigen servers? Of zorgt Microsoft hier voor?

 
04 december 2018

Werken in de cloud: iedereen heeft er de mond van vol, maar toch blijft papier een niet te onderschatten rol spelen. Ondertussen worden ook smartphones en tablets als volwaardige tool op de werkvloer gebruikt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de vraag naar mobiele printoplossingen toeneemt.