REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
21 augustus 2019

Werken met een extern datacenter of kiezen voor een eigen serverroom? Meer en meer bedrijven nemen de stap om hun serverapparatuur onder te brengen in een extern datacentrum. Maar hoe verklaart men dit? Wij zetten de vijf voordelen van werken met een extern datacenter op een rij.

 
13 augustus 2019

Dat we in digitale tijden leven is allang geen voer meer voor discussie. Een debat dat nog altijd actueel is, is of het ooit nog iets zal worden met volledig papierloos werken. Worden postbakjes en archiefkasten binnenkort (of in een verre toekomst) zonder pardon uit alle bedrijven geweerd of zullen bedrijven tot het einde der tijden blijven vastklampen aan papier? In dit artikel bespreken we waarom het papierloze kantoor vooralsnog niet de norm is.

 
07 augustus 2019

Een printer is een printer, toch? Niets is minder waar. Net als bij een auto heb je tussen de verschillende merken en modellen heel wat verschillen. En het loont de moeite om enkele afwegingen te maken in functie van de beoogde functionaliteit en de daaraan verbonden kosten. In dit artikel beantwoorden we alvast 5 vragen die we vaak krijgen over printing.

 
02 augustus 2019

Er zijn redenen genoeg te bedenken om de digitalisering van uw bedrijf op de lange baan te schuiven. Maar wij focussen liever op vooruitgang.

Hierbij 4 goede redenen om nu te starten met document management.

 
01 augustus 2019 , in Alles, Security/veiligheid

In een moderne werkomgeving is cyberbeveiliging al lang niet meer “optioneel”. Het maakt niet uit hoe groot of klein je bedrijf is, vroeg of laat kan je worden aangevallen door hackers. Zij maken gebruik van veelvoorkomende kwetsbaarheden en gaten in de beveiliging. In dit artikel lijsten we de meest gemaakte fouten voor je op, zodat je deze direct kan rechtzetten en je bedrijf minder kwetsbaar maakt voor een aanval.