REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 

Bedrijven investeren (als het goed is) meestal de nodige middelen om digitale data te beschermen. Maar wat met documenten die afgedrukt worden en op de printer blijven liggen?

 
24 oktober 2019 , in Alles, Security/veiligheid

Vandaag, 24 oktober, is het officieel: Accel behaalde een tijdje geleden de ISO 27001 certificering en ontving daarvoor vandaag het certificaat. En daar zijn we super trots op! Het behalen van dit certificaat wil zeggen dat Accel voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

 
10 oktober 2019

Een back-up-plan is een fundamenteel onderdeel van een moderne ICT-strategie van je bedrijf. Na een storing of panne moet je hier immers op kunnen terugvallen om snel terug aan de slag te gaan met zo weinig mogelijk data- en tijdsverlies.

 
03 oktober 2019 , in Alles, Microsoft, IT-infrastructuur

Gisteren stelde Microsoft op zijn eigen event 3 interessante nieuwe producten voor: de Surface Neo, Surface Duo-telefoon en draadloze oortjes.

 

Wat gebeurt er als je medewerkers snel een groot bestand moeten delen met een klant of leverancier. Als het niet lukt via de IT-omgeving van het bedrijf, zullen ze zelf een andere oplossing zoeken. Een oplossing die je als bedrijf zelf niet onder controle hebt. En dat is gevaarlijk.