facebook   twitter   LinkedIn
 
image left


Veilig en snel werken van overal, wanneer het u past


Altijd en overal werken. Ja, maar wel snel en veilig.
 
image left
Mobiel werken: gaat u mee of blijft u achter?
 
Sinds het intreden van de cloud is een werkplek per definitie een mobiele werkplek geworden. Mensen willen van overal, altijd en vanaf ieder apparaat toegang tot hun data. Kan uw bedrijf achterblijven?
 
read more
 
 
Case: Accel werkt van overal
Accel maakt er een erezaak van om producten en diensten die we aanbevelen bij klanten ook zelf te gebruiken. Verschillende mensen werken bij Accel ook mobiel en gebruiken hiervoor verschillende devices en software.
 
read more
image right
 
 
left image
 
Microsoft Surface Pro 3
 
Het ultieme device voor onderweg. Gebruik de Surface Pro 3 als laptop op kantoor of als tablet voor onderweg. Supersnel en superefficiënt. Accel is officiële verdeler van de Microsoft Surface-toestellen.
 
read more
left image
 
Mobiele infrastructuur
 
VPN, Terminal Server, RDP, Citrix, Awingu,... Vraagt u zich ook soms ook af wat het verschil is en wat u er precies mee kan doen? Wat zijn de voor- en nadelen en wat is voor uw bedrijf dé oplossing?
 
read more
 
 
image left
Mobiel printen
 
Uit een studie van het onderzoeksbureau MAS, in opdracht van OKI, blijkt dat ongeveer de helft van de Belgische KMO's vertrouwd is met het concept van cloud printing. Maar 86% van de KMO's zweert nog bij een traditionele printeromgeving.
 
read more
 
 
 Accel quick tips
gift
 
Switchen van QWERTY naar AZERTY
gift
 
Wat is een veilig paswoord?
gift
 
Office documenten opslaan als PDF