facebook   twitter   LinkedIn
 
image left

Belt u ook al gratis in de cloud?


Altijd en overal bereikbaar: bellen vanuit de cloud met Call Connect
 
image left
Integreer spraak, video en tekst op elk toestel en elke plek
Telefonie staat vandaag voor een platform dat alle communicatiekanalen samenbrengt. U belt en neemt gesprekken aan op uw vast toestel, pc, smartphone en tablet. En dit waar u ook bent.
 
read more
 
 
Accel voor al uw telefonie vraagstukken
Telefonie maakte de voorbije jaren ook een hele evolutie door. Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale? VoIP of telefoneren in de cloud? Accel begeleidt en adviseert u in de juiste keuze voor uw KMO.
 
read more
image right
 
 
image right
Overal bereikbaar op elk toestel met 1 nummer
De flexibele telefonie-oplossing Call Connect van Proximus zorgt voor een naadloze integratie van vaste en mobiele telefonie. Krijg toegang tot alle functies van Unified Communications via de cloud.
 
read more
 
 
left image
 
CASE: Check je mail in je auto onder de douche
 
De carwashes van Punto Blu in Beveren en Mechelen zijn sinds kort uitgerust met een krachtig Wifi-netwerk, met bereik tot in de wasstraat.
 
read more
left image
 
CASE: Serversprong op 1 weekend
 
Op één weekend alle data overzetten naar een nieuwe server. En maandag weer aan de slag gaan zonder dat iemand er iets van merkt. Dat was de uitdaging die Accel kreeg van Centratec.
 
read more
 
 
image left
Ontvang nu uw gratis Unibind-toestel
Wij schenken je een professioneel Unibind-machine als getrouwheidsgeschenk, zodat je de belangrijke documenten die je print, zelf kan inbinden. Vraag het nu aan!
 
read more
 
 
 Volg Accel
gift
 
Facebook
gift
 
LinkedIn
gift
 
Twitter