Business continuity plan

Business continuity plan

Een goed business continuity plan helpt je bedrijf verder functioneren tijdens een incident en garandeert een snelle heropstart na afloop. Het identificeert de zwakke plekken doorheen alle facetten van je organisatie en bepaalt concrete verbeteracties.

Business continuity plan

Menu icon

Business continuity: IT altijd beschikbaar

ICT is nodig om kritieke bedrijfsprocessen te laten draaien. Als de ICT langere tijd niet beschikbaar is, zijn financiële gevolgen direct voelbaar: bestelbonnen komen niet binnen, offertes kunnen niet opgevolgd worden, de facturatie ligt stil en bovendien lijdt het bedrijf imagoschade.

In een redundante IT-opstelling kan in geval van een storing, onmiddellijk de bedrijfsvoering verdergezet worden op een andere server tot de storing opgelost is.

Accel zet de juiste technologie in om uw data veilig en vooral ook beschikbaar te houden. Geen zorgen over de continuïteit, Accel monitort dit en u kan zich 100% focussen op uw bedrijf.

Opstarten in de cloud

Systemen in de Accel-cloud worden permanent gemonitord om downtime te voorkomen. Dankzij de back-up en redundante infrastructuur blijft uw business ook bij een grote storing gewoon verder gaan.