IT uitbesteden

IT uitbesteden

Een IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Accel beschikt over verscheidene formules waarbij u het systeembeheer en IT-support uitbesteedt aan een dedicated team van specialisten. Simpel, duidelijk en tegen een vast bedrag per maand.

ICT outsourcen een weloverwogen beslissing

Bedrijfsleiders stellen zich terecht de vraag of de kosten opwegen tegen de voordelen. Het uitbesteden van ICT blijkt echter voordeliger wanneer dit gebeurt onder vorm van een all-in contract.  Dit maakt ICT uitgaven transparanter en budgetteerbaar naar de toekomst. Anderzijds verkort de doorlooptijd voor het oplossen van problemen. Dit omdat men beroep doet op een team van experten en kennis niet meer gecentraliseerd zit bij één persoon.

 1. Transparanter en budgetteerbaar
 2. Verkorte doorlooptijd
 3. Ondersteuning door experten binnen elk domein
 4. Kennis niet gecentraliseerd bij één persoon

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT-vragen

De Accel-specialisten staan u met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken voor uw ICT-infrastructuur. Dit zowel voor uw huidige situatie als voor uw plannen in de toekomst. Naast de in-house kennis beschikt Accel over een uitgebreid kennisnetwerk van partners en een eigen datacenter. Dit creëert een extra garantie dat oplossingen voorgesteld, geïmplementeerd en ondersteund worden voor elke situatie.

 1. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
 2. Onafhankelijk advies voor uw ICT-infrastructuur
 3. Uitgebreid kennisnetwerk + eigen datacenter
 4. Actief sinds 1992 exclusief voor de KMO markt

Strategisch advies over operationele workflows

Iedere werkomgeving is uniek en verdient een oplossing op maat voor zijn specifieke behoeften. Wat voor het ene bedrijf de perfecte oplossing is, is voor het andere bedrijf geen juiste match. Door de tools en applicaties af te stemmen op maat van uw medewerkers, creëert u extra werkcomfort en flexibiliteit.

In samenspraak met een ICT expert bekijkt u hoe u het werkcomfort van uw onderneming kan optimaliseren binnen 4 domeinen.

 1. Moderne werkplek: Productief en flexibel samenwerken binnen en buiten uw organisatie
 2. Beveiligde werkomgeving: Geavanceerde monitoring en proactief IT beheer om beveiligd te werken vanaf elk punt in uw bedrijf.
 3. Betrouwbaar databeheer: De beschikbaarheid, de veiligheid en de toegang tot uw data 24/7 verzekerd.
 4. Strategisch Advies: Bekijk stapsgewijs met een gecertificeerd expert hoe u nieuwe digitale technologieën, bestaande bedrijfsprocessen en de continuïteit van uw bedrijf optimaliseert.

All-in support formule voor uw ICT-problemen

Wat in geval van nood? Een pc die niet meer opstart, de wifi-verbinding die wegvalt of een server die om onbekende redenen een netwerk vertraagt. Via Accel business-services is ICT-ondersteuning voor al uw medewerkers inbegrepen voor een vast bedrag per maand.