Managed print services

Managed print services

Het overgrote deel van KMO’s weet vaak niet wat ze betalen voor hun printer- en copierpark. Het gevolg laat zich raden: Belgische KMOs betalen vaak te veel.  Dit voornamelijk omdat er tijd ontbreekt om de beste oplossing te onderzoeken en te vergelijken.  Zo wordt er door tijdsdruk vaak overgegaan tot de aankoop van ‘het goedkoopste toestel’. Echter gebruiken goedkopere toestellen in de praktijk vaak dure toners en zijn ze kwalitatief ook niet altijd de beste optie. En dus betaalt u op het einde van rit toch nog meer. 

Print audit aanvragen

Managed print services besparen tijd & geld

Een managed print service overeenkomst voor alle toestellen, onderhoud en voorraad inbegrepen, tegen een vast bedrag per maand.

  1. Een service overeenkomst voor alle toestellen, onderhoud en voorraad 
  2. Automatische levering van inkt, toners en onderdelen 
  3. Unieke kostprijs per print met de Kyocera 3-kleurenteller 
  4. Jaarlijkse evaluatie en herziening van uw contract 
  5. Inzicht en meer controle over de operationele en verdoken kosten 
  6. Professioneel advies voor multifunctionals en printers per departement
  7. Mogelijk aanzienlijke besparing t.o.v. uw huidig contract 

Aankopen of leasen ?

Kantoormateriaal wordt doorgaans afgeschreven op 3 à 5 jaar, maar ondertussen evolueert uw bedrijf wel. U biedt meer of andere producten aan, uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd,… en ondertussen moet ook uw materiaal kunnen volgen.

Daardoor kiezen veel bedrijven voor de flexibiliteit van leasen (want uiteindelijk is managed printing ook een leasing formule). De meeste leasingcontracten hebben standaard een looptijd van 5 jaar. In sommige gevallen biedt een leasingcontract extra ruimte om (een deel van) uw printerpark in te ruilen voor materiaal dat beter aan uw behoeften voldoet. Een extra innovatiemarge voor uw bedrijf waar u zelf geen extra kosten voor betaalt.

Vraag vrijblijvend een print-audit aan.

Overweegt u om uw printerpark te optimaliseren? Of wenst u te weten of u effectief te veel betaalt? Vraag geheel vrijblijvend een printaudit aan voor uw bedrijf.

Bij een printaudit brengt Accel de printbehoeften van elke medewerker in kaart en wordt een maximale kostprijs per print en per documenttype bepaald. Op deze manier krijgt u een overzicht over het totale kostenplaatje van uw printerpark en behoudt u meer grip op verdoken of operationele kosten. Gaat u graag een stap verder? Informeer naar aangepaste print policies voor uw bedrijf. Door het invoeren van print policies besparen KMO’s gemiddeld tot 30%.

  • E-mails worden standaard in zwart-wit geprint 
  • Enkel de graficus mag in kleur afdrukken
  • Alle documenten uit een bepaalde applicatie worden dubbelzijdig geprint