Moderne Werkplek

Moderne Werkplek

De moderne werkplek is vloeiend, flexibel en constant in beweging. Maak uw organisatie wendbaarder met een werkplek waarin u overal ter wereld, op elk moment, vanop elk toestel aan de slag kunt.

Moderne werkplek voor meer flexibiliteit

Klanten hebben steeds hogere verwachtingen van bedrijven. Maar ook uw medewerkers stellen steeds scherpere eisen aan hun werkomgeving. Het is duidelijk dat er nood is aan een ‘vernieuwende’ manier van werken. Met een moderne werkplek laat u uw medewerkers veilig en flexibel samenwerken ongeacht waar ze zich bevinden.

Praktisch samenwerken en slimmer communiceren

De tijd dat uw medewerkers, klanten of business partners zich nog op hetzelfde moment op dezelfde locatie bevinden, ligt al ver achter ons. De technologie van de moderne werkplek verreist een naadloze integratie van alle communicatiekanalen zodat uw medewerkers van overal met mekaar kunnen telefoneren, chatten en online vergaderen, zonder in te boeten op veiligheid, flexibiliteit of comfort.

  1. VOIP: Simpel en goedkoper bellen met een VOIP centrale in the cloud. Integreer uw telefooncentrale met de software van uw bedrijf.
  2. Microsoft Teams: 1 centrale plek waar u optimaal samenwerkt aan verschillende projecten en taken binnen uw bedrijf.
  3. Virtuele Desktop: Een virtuele toegang tot uw kantoor. Krijg online toegang tot alle bestanden en programma’s die u gebruikt.

Schaalbaar en agile ondernemen

De cloud speelt een belangrijke rol in de moderne werkplek. Want in de cloud kan u data centraal bewaren en beschikbaar maken voor uw medewerkers. Zo hebben ze snel toegang tot de nodige informatie en krijgen ook uw klanten sneller een antwoord op hun vragen. Dezelfde informatie is in de cloud altijd toegankelijk en up to date.

  1. Cloud migraties: migreren naar de cloud biedt vele voordelen meer flexibiliteit, meer efficiëntie, lagere kosten en high end prestaties.
  2. Managed cloud voor bedrijven: een gefundeerde cloud-strategie voor de schaalbaarheid, performantie en continuïteit van uw bedrijf.

 

Beveiligd en beheerd samenwerken

Het “mobiel en overal verbonden”-zijn betekent ook dat bedrijfsinformatie moet worden gecontroleerd en beveiligd. Bijvoorbeeld als medewerkers mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Zorg voor een goed beveiligde login die ook het gebruiksgemak niet ondermijnt.

  1. Network Operations Center (NOC): Diepe monitoringsmogelijkheden voor complexe en geavanceerde IT-omgevingen. Het bewaken van bedrijfskritische processen zoals het monitoren en proactief beveiligen tegen nieuwe cyberdreigingen wordt ook voor KMO’s een noodzaak.
  2. Accel Data Center: Naast Microsoft Azure, beschikt Accel ook over een eigen performant datacenter. In de Accel-cloud staan uw data en applicaties veilig geborgd in een performante en redundante omgeving.