Monitoring as a service (NOC)

Monitoring as a service (NOC)

Met een intern Network Operations Center (NOC) borgt Accel diepere monitoringsmogelijkheden voor complexe en geavanceerde IT-omgevingen. Het bewaken van bedrijfskritische processen zoals het monitoren van nieuwe cyberdreigingen wordt ook voor KMO’s een noodzaak.

Monitoring as a service (NOC)

Menu icon

ICT-monitoring as a service: storingen te snel af

Niets is zo vervelend als een slecht werkend informaticasysteem. Medewerkers raken erdoor gedemotiveerd, de klantenservice loopt vertraging op en uw onderneming lijdt verlies. Met een slim opgezette ICT-monitoring loopt het niet zo’n vaart en houdt u de vinger aan de pols over de gezondheid van uw ICT-omgeving.

Remote ondersteuning

Een goed opgezette monitoring voert regelmatige controles uit en spoort mogelijke storingen op. Zo smoort u IT-troubles in de kiem voor ze uw dagelijkse activiteiten nadelig beïnvloeden. Is een ingreep in uw netwerk nodig? Dan kan Accel vanop afstand ingrijpen. Kampt u met een onverwachte storing en hebben we geen afstandsoplossing? Dan komen onze specialisten snel ter plaatse. Server- of storage hardware, serverfuncties en applicaties, netwerk: met een goede monitoring bewaakt u al uw systemen en applicaties nauwgezet. Ook monitoring van antivirus-, back-upsoftware en firewalls is mogelijk.

Opties ICT-monitoring as a service

Full monitoring

Kiest u voor een full monitoring-formule? Dan gebruikt uw onderneming de Accel-monitoringomgeving. Accel maakt servicetickets op en staat in voor een vlotte en correcte opvolging ervan.

Monitoring as a service

Met monitoring as a service maakt u gebruik van de Accel-monitoromgeving, maar blijft het mogelijk om servicetickets naar uw eigen systeem door te sturen. U staat zelf in voor de opvolging ervan of we delen die verantwoordelijkheid.

Consultancy

Wilt u uw eigen monitoringomgeving oprichten? Ook dan bent u bij Accel aan het goede adres. Onze specialisten staan u bij en installeren samen met u een monitoringplatform op maat van uw onderneming.