Strategische ICT-partner

Strategische ICT-partner

Als ICT-partner begeleidt Accel uw bedrijf in alle facetten van ICT.  We kijken vanuit functioneel standpunt naar uw bedrijf en bepalen op maat van uw organisatie welke efficiënte en moderne oplossingen u kan inzetten om uw business te ondersteunen.

Wat doet Accel

Een dedicated team van ICT-specialisten ontzorgt uw bedrijf op alle vlakken van ICT. Via extern ICT-beheer vertrouwt u het systeembeheer en de IT-support van uw bedrijf aan Accel toe. Het resultaat? Een professionele ondersteuning van uw ICT-omgeving en de gebruikers op 4 niveaus:

 • Strategisch advies
  Een vCIO of Virtual Chief Information Officer begeleidt uw bedrijf in alle facetten van ICT. Hij kijkt vanuit functioneel standpunt naar uw bedrijf en bepaalt welke efficiënte en moderne oplossingen er ingezet moeten worden om uw KMO-business te ondersteunen. Vanuit zijn ervaring bij meerdere KMO’s weet de vCIO wat er op de markt werkt en wat niet en welke trends best gevolgd worden. Samen met de CEO en/of COO kan hij mee de lijnen van het KMO ICT-beleid uitzetten, laten implementeren, opvolgen en bijsturen waar nodig.
 • IT-beheer
  Via extern IT-beheer besteedt u het systeembeheer en de IT-support van uw bedrijf uit aan een team van specialisten. De kennis die nodig is om het maximum te halen uit elk ICT-subdomein is zo specifiek dat we dit hebben toevertrouwd aan specifiek opgeleide ICT-experts. Zo beschikt u over een gecertificeerde expert voor elk ICT-domein binnen uw bedrijf.
 • Ondersteuning
  Accel beschikt over een professionele ICT-service desk. De ISO 27001 certificering garandeert een gestroomlijnd proces voor de opvolging en oplossing van elke storing. Met de Accel Service Desk ondersteunt u de dagelijkse werking van uw medewerkers en de performantie van uw bedrijfsnetwerk.
 • Optimalisatie
  Uw bedrijf beter laten renderen via ICT? Met de diensten van Accel optimaliseren we uw bedrijfsprocessen, automatiseren we wat kan en reiken we uw medewerkers de juiste tools aan om het maximum uit hun dag te halen. Accel ‘Move IT Beyond‘ onderstreept de kracht die continue innovatie en bijsturing oplevert.

Wie is Accel

Accel is een Vlaamse ICT-partner opgericht in 1992 door Marc De Swaef. Met meer dan 25 jaar ervaring begeleidt Accel meer dan 700 KMO’s in Vlaanderen. Het Accel-team ondersteunt elk bedrijf in hun digitale transformatie naar een duurzame ‘Modern Workplace’.

Als professioneel ICT-dienstverlener neemt Accel alle voorzorgsmaatregelen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en tegen bewerking van gegevens. Met het  ISO 27001-certificaat voldoet Accel aan de strengste normen voor data- en informatiebeveiliging.

Lees meer

We beogen 3 belangrijke zaken met het behalen van het ISO 27001 certificaat:

 • Als professionele ICT-diensten leverancier willen we voldoen aan de strengste eisen rondom informatiebeveiliging. Het is uitermate belangrijk dat wij als ICT-provider de veiligheid van uw data ter harte nemen.
 • Het ISO 27001 certificaat helpt Accel om informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en risico’s en incidenten terug te dringen of te voorkomen.
 • Met het ISO 27001 certificaat op zak zijn we zeker dat we voldoen aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.

Overweegt u een digitale transformatie? Start voorbereid:

 1. Strategie: hoe ziet een transformatie strategie eruit voor mijn organisatie om zich te wapenen voor een toekomst die steeds meer digitaal wordt?
 2. Transformatie: welke aanpassingen dien ik te maken binnen mijn organisatie om een groter wordende digitale uitdaging aan te kunnen?
 3. Controle: hoe kan een gestart project binnen mijn organisatie terug op de rails worden gezet om meer controle en inzicht te verkrijgen in digitale veranderingen?
 4. Flexibiliteit: hoe maak ik mijn organisatie meer wendbaar om meer vat te krijgen op snel veranderende klantenbehoeften?
 5. Future-Proof: hoe kan mijn organisatie een gefundeerde betrouwbare keuze maken uit een breed en gediversifieerd software- en hardware aanbod?