REMOTE SUPPORT

Geen kantoor meer voor Classic Financial Solutions

Home / Referenties / Geen kantoor meer voor Classic Financial Solutions
Classic Financial Solutions

Het bedrijf Classic Financial Solutions

Classic Financial Solutions is een onafhankelijke makelaar erkend door de CBFA. Het bedrijf geeft op maat gemaakt financieel advies gericht op de specifieke behoeften van iedere klant (onder meer over beleggen, verzekering, pensioenen planning, patrimonium beheer). Classic Financial Solutions staat garant voor gespecialiseerd advies en een uitstekende service.

Geen kantoor meer

“Wij hebben geen kantoor meer”, vertelt Graham Reid, directeur. “Al onze medewerkers werken van thuis en connecteren via Terminal Server en Office 365 met de nodige bedrijfstoepassingen en hun mailbox.”

Bijeenkomsten

“Uiteraard is er soms overleg nodig. Wij organiseren daarom wanneer nodig een overlegmoment thuis bij een van onze medewerkers. Tijdens de rest van de week doen wij beroep op de technologie om met mekaar in contact te blijven. Zo vermijden we de files en sparen we veel tijd uit.”

Technologie helpt

“Via Office 365 en Terminal Server kunnen wij thuis aan dezelfde toepassingen die we op kantoor ook zouden gebruiken. En met onze VoIP oplossing (Skype) bellen we mekaar zoveel als nodig. We besparen gewoon allemaal enorm veel tijd nu met niet over en weer te moeten rijden naar kantoor en we merken dat onze medewerkers hierdoor productiever en gelukkiger zijn.”

Links

www.classic-fs.com