REMOTE SUPPORT

Monitor kiest all in IT-service contract

Home / Referenties / Monitor kiest all in IT-service contract
Monitor Personeelsadvies tevreden over pro-actieve monitoring

Het samenbrengen van talent, van mensen met dezelfde doelstellingen, van persoonlijkheden die "klikken", het is een kunst op zich, die empathie, een accurate perceptie van de maatschappij en vakkennis impliceert.

En hier speelt Monitor personeelsadvies de sleutelrol. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière of je bent op zoek naar talent. Het is onze opdracht om er voor te zorgen dat de juiste mensen elkaars pad kruisen.

Monitor werkt al jaren samen met Accel Computer Service. Een samenwerking dewelke in beide richtingen geldt! Accel verzorgt het proactieve netwerkbeheer, en Monitor brengt Accel in contact met talentvolle medewerkers.

Danny Rombouts, zaakvoerder van Monitor: “Iedereen weet intern dat als zij een probleem hebben Accel het wel zal oplossen op een zeer redelijke termijn. Alles loopt immers vlekkeloos, indien er iets fout zou lopen heeft Accel het voor ons reeds opgemerkt. We stellen gek genoeg vast dat we weinig problemen hebben gekend sinds we het all-in service contract hebben. Dat is toch cruciaal: als selectiekantoor loopt zeer veel informatie online (plaatsen vacatures, beheer database, afname online tests, communicatie met klanten en kandidaten).

Bezoek onze gewaardeerde klant op www.monitor.be

 
Andere referenties
Onze klanten getuigen
Monitor werkt al jaren samen met Accel Computer Service. Accel verzorgt het proactieve netwerkbeheer, en Monitor brengt Accel in contact met talentvolle medewerkers.