REMOTE SUPPORT

Rekencentra zet bedrijfstoepassing in the cloud met vContainer

Home / Referenties / Rekencentra zet bedrijfstoepassing in the cloud met vContainer
Rekencentra N.V.

Het bedrijf B.Rekencentra N.V.

B.Rekencentra N.V. ontwikkelt software voor bedrijven als TUI , TNT , DHL , IFB en vele anderen. De focus is telkens het leveren van robuuste en efficiënte software die voldoet aan alle specificaties van de klant. Het bedrijf beschikt over een team van hoog gekwalificeerde software engineers, analisten en database specialisten die helpen in de overdracht van know -how aan de klanten. B.Rekencentra N.V. investeert regelmatig in nieuwe technologieën en frameworks en past het ontwikkelingsproces aan de nieuwe concepten en technieken aan.

In the cloud…met garanties

De eerste fundamenten voor onze samenwerking dateren van 2013.”, zegt Dirk Van Gompel van B.Rekencentra N.V.. “We waren op zoek naar een partner die onze applicatie in the cloud kon zetten. Wij beheren namelijk een applicatie die de belading van een vliegtuig berekent en hebben dus klanten overal ter wereld. Een hoge beschikbaarheid (24/7) van de applicatie is voor ons dus onontbeerlijk. “

Dirk Van Gompel, B.Rekencentra N.V. “Daarnaast stellen onze klanten zelf vaak ook hun eisen met betrekking tot beschikbaarheid. Met Accel en vContainer hebben we nu een oplossing gevonden die deze beschikbaarheid ook in een SLA garandeert. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat we met ons cloud model nu ook op ieder moment de mogelijkheid hebben om uit te breiden of in te krimpen naar meer of minder gebruikers.”

 
Andere referenties
Onze klanten getuigen
Wij streven ernaar om voor onze klanten alleen de beste kwaliteit af te leveren, maar wij verwachten dat ook van onze eigen leveranciers.