REMOTE SUPPORT

Talent in Motion kiest resoluut voor Accel en de cloud

Home / Referenties / Talent in Motion kiest resoluut voor Accel en de cloud
Talent in Motion

Serving the perfect dish starts with the quality of every single ingredient. Talent in Motion, een jong bureau voor advies en ontwikkeling van talent en organisatie, plaatst dit motto bovenaan zijn nieuwe website. Medeoprichter Jan Van Cauwelaert: “We kiezen altijd voor het allerbeste talent en de meest kwaliteitsvolle oplossingen, zowel voor onze klanten, partners als medewerkers. Voor onze IT-noden vertrouwen we honderd procent op Accel”.

Talent in Motion is volop in beweging. Het jonge bedrijf (°2010) vestigde zich dit jaar in Groot-Bijgaarden en koos met een nieuw logo, een frisse huisstijl en een aangepaste website voor de volle vlucht vooruit.

Jan Van Cauwelaert: “We profileren en specialiseren ons in zes segmenten, waarvoor we functionele oplossingen aanreiken: IT & engineering, supply chain, HR, sales & marketing, finance en healthcare.  We bieden hiervoor drie diensten aan: executive search, interim management en project sourcing. Op korte tijd zijn we gegroeid van drie naar zes interne medewerkers en hebben ruim dertig eigen medewerkers die we inzetten in projecten van onze klanten. Deze sterke personeelsgroei, onze verhuizing naar nieuwe kantoren en onze groeiambities vereisten ook strategische beslissingen. Hiervoor deden en doen we een beroep op Accel”.

Cloud Minded

Jan Van Cauwelaert had als financieel en operationeel directeur van grote bedrijven een natuurlijke affiniteit met de mogelijkheden van IT. “Ik wou dat onze oplossingen licht en future proof waren, vandaar willen we zoveel mogelijk diensten in de cloud laten draaien. Zo kwam ik automatisch terecht bij Accel, die gespecialiseerd is in cloud-oplossingen.”

Full service

Talent In Motion werkt vandaag met één grote frontoffice applicatie die gehost wordt bij die leverancier. Van Cauwelaert: “En Accel doet de rest: Accel monitort onze hardware, is service desk, host op afstand ons wifi netwerk, heeft onze sharepoint omgeving opgezet zodat we van overal aan alle gegevens kunnen, adviseerde ons voor hard- en software. Ons nieuwste project met Accel staat al in de steigers: onze mail naar Exchange Online brengen.”

Ownership

Van Cauwelaert ziet veel parallellen tussen de aanpak van Talent in Motion en Accel. Van Cauwelaert: “Onze vijf kernwaarden kwaliteit, integriteit, passie, transparantie en ownership vinden we ook terug bij Accel. Wij zijn voor Accel meer dan een nummer in een file, en voelen dat zij wakker liggen van een probleem dat wij voorleggen en niet omgekeerd. Dat ‘ownership’ is voor ons essentieel: wij willen niet dat een oplossing wordt opgedrongen en ook niet dat ons voorstel meteen wordt gevolgd. Van een professionele partner verwachten we de juiste vragen, een onderzoekende houding naar onze noden.”
 

Unified Communication

Resultaat? De medewerkers van Talent in Motion kunnen maximaal flexibel werken en samenwerken: thuis, op locatie, op kantoor,… overal. Op de kantoren in Groot-Bijgaarden staan geen servers en er is geen telefooncentrale. Alles staat in de cloud. Van Cauwelaert: “Als adviesbureau voor ontwikkeling van talent en organisatie, en met een naam als Talent in Motion, is het overigens niet meer dan logisch dat we het goede voorbeeld geven in betrouwbare en flexibele manieren van (samen)werken.”

Bezoek de website van Talent in Motion