REMOTE SUPPORT

Digitale zorgkarren besparen hopen tijd

Home / Referenties / Digitale zorgkarren besparen hopen tijd
Zusterhof
In oktober 2011 werd het woonzorgcentrum Zusterhof geopend in Geel. September 2014 opende ook het tweede huis: woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw, eveneens in Geel.

Twee gloednieuwe woonzorgcentra vragen natuurlijk ook om moderne zorg voor de bewoners. Zo werd er beroep gedaan op Accel voor de installatie van de zorgkarren.

Meer tijd

“Vroeger deden onze medewerkers hun ronde en moesten zij daarna nog de administratie hiervan verwerken”, vertelt Jef Verstappen van Zusterhof. “Dat is niet de meest efficiënte oplossing. Samen met Accel hebben wij daarom een traject opgezet met mobiele digitale zorgkarren. Zo is elke kar uitgerust met een thin client. Onze medewerkers kunnen hier op inloggen en de administratie meteen afhandelen terwijl ze in de kamer met de bewoner bezig zijn. En een bijkomstig voordeel is, doordat we met thin clients werken en een RDP connectie, dat de karren ook onderling verwisselbaar zijn. Iedereen kan op elke kar inloggen met zijn eigen gegevens. Dat is voor ons een enorm voordeel.”

“Ook ons tweede woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw logt in via hetzelfde systeem”, gaat Jef Verstappen verder. “We hebben samen met Accel onze IT-infrastructuur zo geoptimaliseerd, dat onze beide huizen gebruik kunnen maken van dezelfde systemen en toepassingen. Dat is niet alleen gemakkelijk, het bespaart ook nog op onze IT-infrastructuur.”

Links

www.zusterhof.be
www.onze-lieve-vrouw.be
 
Andere referenties
Onze klanten getuigen
Elke zorgkar is uitgerust met een thin client. Onze medewerkers kunnen hier op inloggen en de administratie meteen afhandelen in de kamer.